Energielabel kantoorpand

Advies in Energie verzorgt energielabels voor kantoorpanden van klein tot groot. Aan de hand van tekeningen en inspectie ter plekke, waarbij gekeken wordt naar constructieve en installatietechnische eigenschappen, nemen wij uw kantoorpand op en verwerken dit tot een energie-index rapport. Dit wordt ook we een definitief energielabel voor kantoorpanden genoemd.

Wat kost een energielabel?

Advies in Energie hanteert standaard prijzen gebaseerd op het aantal m2 dat opgenomen dient te worden voor het energielabel. U heeft al een energielabel bedrijfspand vanaf € 425,-.

Vraag direct uw energielabel bedrijfspand aan

Is een energielabel verplicht?

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van bedrijfspanden is een geldig energielabel verplicht. Het label laat de energieprestatie van het bedrijfspand zien. Ook maakt het energielabel duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Het niet kunnen overdragen van een energielabel kan een boete opleveren van meer dan € 20.000,-.

Stap 1

Opname op locatie.

Stap 2

Wij controleren de opnamegegevens, de ontvangen tekeningen en installatietechnische gegevens.

Stap 3

Wij verwerken alle gegevens en komen tot een Energie Prestatie Certificaat.

Stap 4

Afmelden Energie Prestatie Certificaat bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), hiermee is het energielabel gecertificeerd en blijft het 10 jaar geldig. 

Created by LR Internet