Energielabel voor horecapanden

Advies in Energie verzorgt energielabels voor horecapanden zoals cafés en restaurants. Aan de hand van tekeningen en inspectie ter plekke, waarbij gekeken wordt naar constructieve en installatietechnische eigenschappen, nemen wij het horecapand op en verwerken dit tot een energie-index rapport. Dit wordt ook wel een definitief energielabel voor horecapanden genoemd.

Wat kost een energielabel voor een horecapand zoals een café of restaurant?

Advies in Energie hanteert standaard prijzen gebaseerd op het aantal m² dat opgenomen dient te worden voor het energielabel. U heeft al een energielabel vanaf € 425,- excl. BTW.

Vraag direct uw energielabel bedrijfspand aan

Is een energielabel voor een horecapanden verplicht?

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van horecagebouwen is een geldig energielabel verplicht. Het label laat de energieprestatie van het gebouw zien. Ook maakt het energielabel duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Het niet kunnen overdragen van een energielabel kan een boete opleveren van meer dan € 20.000,-.

Maatwerkadvies voor energiebesparende maatregelen

Voor een uitgebreider rapport is het ook mogelijk om een energieprestatiemaatwerk advies (EPA-advies) te verkrijgen. In dit rapport worden energiebesparende maatregelen bepaald die specifiek zijn afgestemd op uw gebouw en het specifieke gebruik daarvan. Voor zo’n uitgebreid rapport moeten meer kenmerken van het gebouw en het gebruik ervan worden opgenomen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stap 1

Opname op locatie.

Stap 2

Wij controleren de opnamegegevens, de ontvangen tekeningen en installatietechnische gegevens.

Stap 3

Wij verwerken alle gegevens en komen tot een Energie Prestatie Certificaat.

Stap 4

Afmelden Energie Prestatie Certificaat bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), hiermee is het energielabel gecertificeerd en blijft het 10 jaar geldig. 

Created by LR Internet